Kalkstensskivor

Beställ stenskivor i kalksten med snabba leveranser!

 

Kalksten i hemmet är en växande trend. Denna sten är elegant i sin enkelhet och skapar en naturnära känsla. På grund av porositeten kräver kalksten lite extra omsorg för att den ska behålla sin skönhet
i längden, men tar man hand om den på ett rätt sätt kan man ha glädje av en klassisk och tidlös bänkskiva i köket i många år.

Få hjälpPrisförfrågan

Utmärkt kvalité

Professionell återförsäljning och kundservice.

Snabba leveranser

Max 2 veckor från mätning till installation 

Alltid på lager

Professionell återförsäljning och kundservice.

Personlig fullservice

Vårt team är dedikerat till att ge dig bästa möjliga kundservice.

MARMOR

KVARTS

KALKSTEN

GRANIT

Säker E-handel- Stenskivor
Trygg hansa - Stenskivor

KALKSTEN

Här Hitta Alla våra lagervaror i kalksten

Showing all 2 results

KALKSTEN – PORÖS OCH EXKLUSIV

Kalksten är en porös sten vilket gör att den lätt suger åt sig vätskor. Därför är den i behov av lite extra kärlek. Med rätt skötsel kan du hålla din kalksten fin och prydlig och njuta av den exklusiva känslan som
kalksten förmedlar under en lång tid. Vill du ha en tidlös och stilig bänkskiva bör du absolut överväga kalksten.

VAR EXTRA FÖRSIKTIG

Var lite extra försiktig med spill av syra vätskor, t.ex. saft av citrusfrukter, vin, kolsyra, vinäger mm., eftersom deras kemiska reaktion med kalksten kan förstöra stenens yta och ta bort dess glans. Även fett och olja ska snabbt torkas upp eftersom de annars kan lämna bestående fläckar.

KALKSTEN - PERFEKT KÖK OCH BADRUM

Kalkstenens popularitet har bara under de senaste åren ökat kraftigt. Den används för både köks- och badrumsbänkskivor. Det är lätt att förstå varför kalksten är så populär ‒ det finns få stenar som är lika vackra. Samtidigt är kalksten mycket naturlig ‒ den innehåller ofta skalrester från snäckor och korall vilket ger stenen en intressant prägel.

SNABBA LEVERANSER

Vi svarar på din förfrågan så snart som möjligt och efter att du har lagt din beställning levererar vi den vanligtvis inom 1-2 veckor. Vår högsta prioritet är kundnöjdhet och vi strävar alltid efter att ge en snabb och bra service. För att ge dig extra trygghet erbjuder vi en lång garanti på både produkt och service.

UNDERHÅLL AV KALKSTEN

På grund av sin porösa yta absorberar kalksten vätskor, fett och syra snabbare än några andra, hårdare stenar. För att förebygga envisa fläckar på din bänkskiva är det viktigt att torka upp allt spill på en gång, innan det sugs in i stenens mikrosprickor.

KVARTS ABSORBERAR INTE VÄTSKOR

Eftersom bänkskivan brukar vara det mest utsatta stället i köket är det viktigt att ge den lite extra kärlek och omsorg. Kvarts absorberar inte vätskor så impregnering behövs inte. Eventuella fläckar kan enkelt tvättas bort med ett pH-neutralt diskmedel. Skrubba diskmedlet in i fläcken med hjälp av en tvättsvamp. Torka sedan av med en fuktig microfiberduk.

RENGÖR KALKSTEN MED EN VÅT DUK

En våt microfiberduk passar utmärkt för daglig rengöring. Såpa eller andra milda rengöringsmedel går också bra. Det är dock mycket viktigt att man inte använder rengöringsmedel med lågt pH-värde
eftersom syror kan etsa kalksten och därmed förstöra dess yta.

KVALITETSGARANTI

Kvalitet är vår högsta prioritet och våra regelbundna kvalitetskontroller säkerställer den höga kvaliteten på våra produkter. Vi inspekterar våra stenar i alla skeden av produktionsprocessen – från stenbrottet till fabriken – för att säkerställa att vi levererar produkter av hög kvalitet.

v

Få hjälp här!

Stoneks Garanti

Få Prisförslag