Kvartsskivor

Beställ kvarts stenskivor med snabba leveranser!

 

Kvarts är en mycket vacker sten. Den har uppstått genom att sandsten under flera hundratusentals år utsatts för tryck och värme under jordens yta. Kvarts är ett av de absolut hårdaste materialen och därmed värt att överväga som ett mycket hållbart alternativ när du ska välja material för din bänkskiva. Spana gärna in vårt stora utbud av kvartskomposit för att hitta en variant som faller dig i smaken.

Få hjälpPrisförfrågan

Utmärkt kvalité

Professionell återförsäljning och kundservice.

Snabba leveranser

Max 2 veckor från mätning till installation 

Alltid på lager

Professionell återförsäljning och kundservice.

Personlig fullservice

Vårt team är dedikerat till att ge dig bästa möjliga kundservice.

MARMOR

KVARTS

KALKSTEN

GRANIT

Säker E-handel- Stenskivor
Trygg hansa - Stenskivor

KVARTSSKIVOR

Här Hitta Alla våra lagervaror i kvarts

BESTÄLL DIN BÄNKSKIVA I KVARTS FRÅN OSS

Kvartskomposit består till 93 % av naturliga mineraler och 7 % bindningsmedel. Dess släta och täta yta gör den mycket motståndskraftig mot både värme, kyla, tryck och vätskor. Eftersom den är fri av porer och sprickor absorberar den inte vätskor och man behöver därför inte oroa sig alldeles för mycket för att spilla mat och drycker på bänkskivan. Eftersom kvarts är en extremt hård sten är den också mycket reptålig. Du slipper använda underlägg, till och med under heta kastruller och stekpannor.

MINIMALT MED UNDERHÅLL

Det är lätt att inse att det finns många fördelar med att välja en bänkskiva i kvarts. En av de främsta fördelarna är nog att en kvartsskiva är väldigt lättskött. Med det sagt är det fortfarande viktigt att man kontinuerligt tar hand om sin stenskiva eftersom rätt skötsel kan väsentligt förlänga en kvartsskivas livslängd.

KVALITETSGARANTI

Kvalitet är vår högsta prioritet och våra regelbundna kvalitetskontroller säkerställer den höga kvaliteten på våra produkter. Vi inspekterar våra stenar i alla skeden av produktionsprocessen – från stenbrottet till fabriken. Alla steg i processen observeras noggrant för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa produkter..

EN VACKER BÄNKSKIVA

För att få en önskad färgton och konsistens på kvartskomposit tillsätter man toningsfärger under tillverkningen av materialet. Vi kan därför erbjuda kvartskompositskivor i en hel mängd olika färger och varianter, så var och en kan hitta en sten som faller honom i smaken och harmonierar med hemmets stil.

KVARTS ABSORBERAR INTE VÄTSKOR

Eftersom bänkskivan brukar vara det mest utsatta stället i köket är det viktigt att ge den lite extra kärlek och omsorg. Kvarts absorberar inte vätskor så impregnering behövs inte. Eventuella fläckar kan enkelt tvättas bort med ett pH-neutralt diskmedel. Skrubba diskmedlet in i fläcken med hjälp av en tvättsvamp. Torka sedan av med en fuktig microfiberduk.

SNABBA LEVERANSER

Vi svarar på din förfrågan så snart som möjligt och efter att du har gjort din beställning levererar vi den vanligtvis inom 1-2 veckor. Kundtillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att ge en snabb och bra service. För att du som kund ska känna dig extra trygg erbjuder vi en lång garanti på både produkt och service.

v

Få hjälp här!

Stoneks Garanti

Få Prisförslag