Granitskivor

Beställ stenskivor i granit med snabba leveranser!

Bergarten granit är en tålig, ståtlig och vacker sten som finns i många olika estetiska färger och mönster. Bestämmer du dig för en bänkskiva i granit kan du förvänta dig en slitstark sten som trots yttre påfrestningar håller sig fin och fräsch. Granitstenen har många olika möjligheter och användningsområden. Utöver bänkskivor kan granit även användas för golvplattor och fönsterbrädor. Vi erbjuder flera olika bänkskivor i granit som har sin unika fina textur och passar utmärkt till dina behov. Stoneks garanterar korta leveranstider och hög kvalitet på beställningarna.

Få hjälpPrisförfrågan

Utmärkt kvalité

Professionell återförsäljning och kundservice.

Snabba leveranser

Max 2 veckor från mätning till installation 

Alltid på lager

Professionell återförsäljning och kundservice.

Personlig fullservice

Vårt team är dedikerat till att ge dig bästa möjliga kundservice.

MARMOR

KVARTS

KALKSTEN

GRANIT

Säker E-handel- Stenskivor
Trygg hansa - Stenskivor

GRANIT

Här Hitta Alla våra lagervaror i granit

GRANIT AV HÖG KVALITET

Vi använder inga onödiga mellanhänder utan levererar direkt från vår tillverkare. Vi har ett effektivt system för kvalitetskontroll där vi granskar alla stenar från stenbrottet till fabriken. Alla steg i processen observeras ordentligt och noggrant för att säkerställa att våra kunder får stenskivor med den mest passande tonen och finaste mönstret. Vi kan således erbjuda mycket prydliga och eleganta stenprodukter och samtidigt till ett schysst pris.

GRANIT TÅL VÄRME - PERFEKT TILL KÖK

Granit är även tålig mot värme vilket innebär att du utan problem kan ställa ifrån dig en het stekpanna direkt efter användning på din bänkskiva av granit. De ljusare granitstenarna är en aning mer känslig än de i mörka toner, däremot med impregnering en gång om året står även den emot yttre slitage på ett mycket effektivt sätt.

KVALITETSGARANTI

Kvalitet är vår högsta prioritet och våra regelbundna kvalitetskontroller säkerställer den höga kvaliteten på våra produkter. Vi inspekterar våra stenar i alla skeden av produktionsprocessen – från stenbrottet till fabriken. Alla steg i processen observeras noggrant för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa produkter..

SNABBA LEVERANSER

Vi svarar på din förfrågan så snart som möjligt och efter att du har gjort din beställning levererar vi den vanligtvis inom 1-2 veckor. Kundtillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att ge en snabb och bra service. För att du som kund ska känna dig extra trygg erbjuder vi en lång garanti på både produkt och service.

GRANITENS EGENSKAPER: ELEGANT OCH TÅLIG

Granit är känd för att vara en mycket hård sten. Den har en ovanligt hög motståndskraft mot tryck, stötar och deformationer och är även sprickfri. Dess kompakthet gör att den inte absorberar på samma sätt som andra material. Till skillnad från marmor är granit inte känslig för vätskor och syror. 

GRANITENS MÖNSTER OCH FÄRG VARIERAR

Graniten är unik. Våra bilder ger exempel på ett mönster av flera olika mönster som har skapats av Moder Natur. Eftersom granit är en natursten kan stenens färg och mönster ha vissa avvikelser från den på exempelbilden. Alla stenar är unika och sågas ut från ett stort stenblock med dimensionerna 3000-3200 mm x 1450-1900 mm.

Varje månad anländer en ny beställning av granit och marmor till vår fabrik med unika färgtoner och mönster. Skillnader mellan de olika leveranserna syns mest på ljusa och räfflade stenar. Mörkare stenar med jämnt mönster är mer lika till varandra. Om du önskar fler bilder på stenarnas färgton och mönster kan du gärna uttrycka en önskan om detta till vår representant så hjälper vi dig.

Varje månad anländer en ny beställning av granit och marmor till vår fabrik med unika färgtoner och mönster. Skillnader mellan de olika leveranserna syns mest på ljusa och räfflade stenar. Mörkare stenar med jämnt mönster är mer lika till varandra. Om du önskar fler bilder på stenarnas
färgton och mönster kan du gärna uttrycka en önskan om detta till vår representant så hjälper vi dig.

v

Få hjälp här!

Stoneks Garanti

Få Prisförslag