Marmorskivor

Beställ marmorskivor med snabba leveranser!

 

Marmor är en tidlös och elegant natursten som ger ditt kök ett markant lyft. Därför är den också en av de populäraste stensorterna. Vi på Stoneks erbjuder marmor i flera olika färger och mönster. Det finns också möjlighet att beställa måttanpassade stenskivor som kommer att passa in exakt på millimetern.

Få hjälpPrisförfrågan

Utmärkt kvalité

Professionell återförsäljning och kundservice.

Snabba leveranser

Max 2 veckor från mätning till installation 

Alltid på lager

Professionell återförsäljning och kundservice.

Personlig fullservice

Vårt team är dedikerat till att ge dig bästa möjliga kundservice.

MARMOR

KVARTS

KALKSTEN

GRANIT

Säker E-handel- Stenskivor
Trygg hansa - Stenskivor

MARMORSKIVOR

Här Hitta Alla våra lagervaror i marmor 

MÅTTBESTÄLL MARMOR FRÅN OSS

Vi har långvarig erfarenhet inom stenbranschen och vårt mål är att du som kund ska bli helnöjd med din nya marmorskiva. Vi är därför glada över att även kunna erbjuda måttanpassade marmorskivor som är tillverkade just för ditt unika kök. Vi arbetar utan mellanhänder och beställer din marmorskiva direkt från tillverkarna. Därför kan vi erbjuda högkvalitativa stenskivor till förmånliga priser.

UNDERHÅLL AV MARMOR

Som nämnt ovan är marmor en lite känsligare stensort som därför kräver lite extra omsorg och underhåll. Vårt bästa och enklaste råd är att alltid torka upp fläckar direkt så att de inte hinner absorberas av stenskivan. Utöver detta rekommenderar vi att behandla ytan med ett vårdande medel 1-2 gånger i månaden. Om du följer denna rutin kommer din marmorskiva behålla sin skönhet i många år.

KVALITETSGARANTI

Kvalitet är A och O för oss och genom våra regelbundna kvalitetskontroller kan vi säkerställa hög kvalitet på våra produkter. Vi granskar våra stenar i produktionskedjans alla skeden ‒ från stenbrottet till fabriken. Alla steg i processen observeras noga för att säkerställa levererans av högkvalitativa produkter.

TA HAND OM DIN MARMOR

Man ska vara medveten om det men om du tar hand om din marmorskiva på rätt sätt behåller den sin skönhet i många år. Vårt mål är att erbjuda marmorskivor med så få håligheter som möjligt för att de skulle vara maximalt hållbara och motståndskraftiga. Dock kan vi inte erbjuda någon marmorskiva som har 100% hålfri yta eftersom marmor utan håligheter helt enkelt inte förekommer i naturen.

SNABBA LEVERANSER

Vi svarar på din förfrågan så fort som möjligt och efter att du lagt din beställning levererar vi den i regel inom 1-2 veckor. Kundnöjdheten är vår högsta prioritet och vi vill därför alltid tillhandahålla en snabb och bra service. För att du som kund ska känna dig extra trygg erbjuder vi en lång garanti på både produkten och tjänsten.

Hur du väljer den perfekta bänkskivan för ditt hem?

När det är dags att renovera ert kök eller badrum är ett av de viktigaste besluten ni kommer att fatta vilken typ av bänkskiva ni ska välja.Det finns många faktorer att ta hänsyn till när ni fattar detta beslut, till exempel budget, stil och funktion. Vi hjälper er att navigera bland alternativen och välja den perfekta bänkskivan i sten för ert hem som tex. badrum eller kök.

VIT MARMOR

Vit marmor finns i flera varianter, alla med lite olika färgtoner och mönster. Carraramarmor är nog den mest kända sorten av vit marmor. Den är oftast vit med gråa marmoreringar men utseendet och kvaliteten kan variera lite och därför finns det mer specifika benämningar som Bianco Carrara C, Bianco Carrara CD osv.

VÅRA STENAR FÖLJER EU:s STANDARD

Våra stenar följer EU:s standarder och Svenska Stenindustriförbunds rekommendationer och vi strävar mot att leverera ännu högre kvalitet än det som föreskrivs av normerna. Om du vill se fler bilder på marmorns färg och mönster innan du bestämmer dig, tveka inte att kontakta oss ‒ vi hjälper dig gärna.

GRÖN MARMOR

Grön marmor har blivit en ny favorit i svenska hem under den senaste tiden. Det finns flera sorter av den men Kolmårdsmarmor är kanske den som flest känner till. Den har en ljusare grön färgton och ett spräckligt mönster. Verde Guatemala med sin djupgröna färg är också populär.

VARJE STEN ÄR UNIK

Marmor är en natursten vilket gör att varje marmorskiva har unikt mönster och färgton. Vi får in nya leveranser av marmor varje månad men stenskivor som vi levererar till en kund har alltid sågatsur samma stenblock.

MARMORSKIVOR HAR SMÅ HÅLIGHETER I YTAN

De mikroskopiska håligheter i ytskiktet gör marmor porös och känslig. Det är någonting som är specifikt för marmor. Marmorskivor absorberar lätt vätskor och är allmänt mer mottagliga till yttre påfrestningar än bänkskivor tillverkade av några andra, hårdare, bergarter.

v

Få hjälp här!

Stoneks Garanti

Få Prisförslag