Stoneks Garanti

MARMORSKIVA 

EN DEL AV STONEKS

överlägset bra

STONEKS GARANTIER!
på alla våra bänkskivor i sten

Om du upptäcker ett lägre pris på marmorplattor hos en annan leverantör kommer vi att matcha eller erbjuda dig ett bättre pris. Allt du behöver göra är att skicka oss en kopia av den offert du fått för att dra nytta av detta. Vi jämför artiklarna och tjänsterna och återkommer till dig med ett erbjudande som är jämförbart med eller bättre än det du fick från en av våra konkurrenter.

Företag få upp till 30-dagar

Vi accepterar offerter från svenska handlare som är upp till 30 dagar gamla.. Vi brukar kunna matcha erbjudanden  i cirka 60 procent av fallen.

Support från början till slut

Ni kan alltid räkna med oss ​​för en snabb och pålitlig service! Vi vet att är tiden är värdefull och att ni vill ha bästa möjliga bänkskivor för ert hem. Kontakta oss idag för att komma igång med att välja den perfekta granit-bänkskivan till ditt kök!

SKICKA ETT MEDDELANDE

Behöver du hjälp med ditt projekt?

PRISGARANTIER

Vanliga frågor & svar

Hur mycket kostar det att byta diskbänk?

Kostnaden för att byta ut en diskbänk kan variera beroende på vilken typ av diskbänk du väljer och hur stort ditt kök är. Om du har ett litet kök kan du kanske komma undan med en billigare diskbänk. Om du däremot har ett stort kök måste du sannolikt lägga mer pengar på en diskbänk av högre kvalitet. Det finns också många olika typer av diskbänkar att välja mellan, så du måste bestämma dig för vilken typ av diskbänk du vill ha innan du kan få en exakt uppskattning av kostnaden.

Vad är den genomsnittliga kostnaden för en köksrenovering?

Den genomsnittliga kostnaden för en köksrenovering kan variera beroende på projektets storlek och omfattning. De flesta köksrenoveringar kostar dock mellan 50 000 kr och 200 000 kr. Om du har ett mycket litet kök kan du kanske komma undan med en billigare renovering. Om du däremot har ett stort kök måste du förmodligen lägga mer pengar på projektet. Det finns också många olika typer av köksrenoveringar för att du måste bestämma dig för vilken typ av renovering du vill ha innan du kan få en exakt uppskattning av kostnaden

Vad är den genomsnittliga kostnaden för en badrumsrenovering?

Den genomsnittliga kostnaden för en badrumsrenovering kan variera beroende på projektets storlek och omfattning. De flesta badrumsrenoveringar kostar dock mellan 50 000 Kr och 200 000 kr . Om du har ett mycket litet badrum kan du kanske komma undan med en billigare renovering. Om du däremot har ett stort badrum måste du förmodligen lägga mer pengar på projektet. Det finns också många olika typer av badrumsrenoveringar, så du måste bestämma dig för vilken typ av renovering du vill ha innan du kan få en exakt uppskattning av kostnaden.

Hur mycket kostar det att installera en bänkskiva?

Kostnaden för att installera en bänkskiva kan variera beroende på vilken typ av bänkskiva du väljer och storleken på ditt kök. Om du har ett litet kök kan du kanske komma undan med en billigare bänkskiva. Om du däremot har om du har ett stort kök måste du förmodligen lägga mer pengar på en bänkskiva av högre kvalitet. Det finns också många olika typer av bänkskivor att välja mellan, så du måste bestämma dig för vilken typ av bänkskiva du vill ha innan du kan få en exakt uppskattning av kostnaden.

Påbörja

DITT PROJEKT

VÅR TELEFONNUMMER

VÅR E-POST

info@marmorskiva.se
kontakta@marmorskiva.se

VÅR ADRESS

Sveavägen 120 . 113 50
Stockholm